bărbat din copșa mică suspect de coronavirus – s-a întors recent din italia
Foto Arhivă

Un bărbat de aproximativ 64 de ani din Copșa Mică a fost transportat la secția Boli Infecțioase  a Spitalului Clinic Județean cu stare febrilă, anunță reprezentanții ISU. Potrivit autorităților, acesta era izolat la domiciliu după ce s-a întors din Italia.

Citește și: Starea bărbatului suspect de coronavirus din Copșa Mică – Noi detalii

Bărbatul din Copșa Mică a fost preluat de pompieri în acestă dimineață și trasnportat la spitalul din Sibiu. Reprezentanții ISU Sibiu, spun că este unul dintre cele 105  persoanele izolate la domiciuliu. Acesta s-a întors din Italia, din zona Cremona.

“ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj și cu autospeciala de transport victime multiple în Copșa Mică pentru preluarea unui bărbat, aproximativ 64 de ani cu stare febrilă. Menționăm că acesta face parte dintre persoanele izolate la domiciliul, întors din Italia, zona Cremona. Acesta a fost transportat în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean la Secția Boli Infecțioase în vederea monitorizării și efectuării investigațiilor specifice”, a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu