samsung qled, televizorul perfect pentru seara de filme

Cu atâtea platforme de streaming care au apărut și care îți oferă conținut nelimitat de filme și seriale, a ieși în oraș a devenit o activitate foarte rară. Nu vrei să faci nimic altceva decât să te îngropi sub pătură, în pat sau pe canapea, și să privești la televizor. În același timp, îți dorești ceva mai multă emoție în aceste nopți confortabile. Ei bine, avem răspunsul. E timpul să pornești televizorul Samsung QLED, să stingi luminile și să iei câteva floricele – este noapte de film! Și ce modalitate mai bună de a te pierde în lumea filmelor decât cu experiența imersivă de 4K HDR, HDR 1500 și HDR10 + într-un singur ecran?

4K HDR te duce de acasă într-un cinema

În nopțile de film, casa ta este teatrul tău, așa că vei avea nevoie de un ecran care să fie la curent cu experiența de cinema. De aceea televizorul Samsung QLED vine cu ecranul său HDR 4K, oferind acea vizualizare cinematografică pe care o dorești. Cum? Ei bine, 4K, cunoscut și sub numele de Ultra HD, prezintă o imagine de înaltă calitate atunci când este asociat cu HDR. Combinația de înaltă rezoluție de 4K extrage detaliile pe care HDR le oferă.
Și nici nu trebuie să îți faci griji pentru luminile din camera de zi. Samsung a inclus tehnologia Ultra Black în ecranul HDR 4K pentru a reduce atât reflexia cât și strălucirea, așa că tot ce trebuie să faci ca să te pregătești pentru film este să iei cu tine o gustare delicioasă. Lumini aprinse? Lumini stinse? Totul depinde de tine.

Cu Samsung HDR, cu atât este mai înfricoșător, cu atât mai bine

Când alegi filmul, mergi mai departe și alege colecția de filme horror. Ce modalitate mai bună de a uita de griji decât cu imagini care îți vor face inima să tresară? Un televizor HDR îți va arăta toate detaliile subtile de pe ecran, indiferent dacă ești plonjat în întuneric sau ascuns printre zăpada albă orbitoare. Se datorează faptului că televizorul QLED are HDR 1500 care luminează ecranul cu o luminozitate echivalentă cu 1500 de lumânări. Există, de asemenea, o nouă tehnologie numită HDR10 +, care oferă cartografierea dinamică a tonurilor, o caracteristică care maximizează tonurile și nuanțele din fiecare scenă. Cu acest tip de luminozitate, vei vedea părți noi ale filmelor tale preferate.

O escapadă de vară în televizorul Samsung QLED

Fugi de frig până într-un paradis de vară cu un televizorul Samsung QLED HDR. Pur și simplu selectează un film de vară pentru a-ți începe propria ta vacanța tropicală virtuală la tine acasă. Deoarece televizorul Samsung QLED are punctele New Metal Quantum care produc culoare într-o manieră extrem de fină și densă, televizorul oferă nuanțe care arată incredibil de aproape de ceea ce vezi în viața reală. Împerechează această abilitate de culoare reală cu detaliile și luminozitatea incredibilă a 4K HDR și vei ajunge chiar în inima verii, cufundându-te până în punctul în care simți că ești de fapt acolo.

Iarna este gri, dar filmele tale sunt în culori vii

Nu doar punctele New Metal Quantum ajută la producerea de culori realiste. Cu ajutorul Samsung QLED, poți experimenta 100% volum de culori ale spectrelor de culori cunoscute pentru a atinge 400-500, ceea ce înseamnă că, indiferent de luminozitate, nuanțele din tot spectrul unei culori sunt clare și bogate pe ecran. Când este combinat cu HDR pe un televizor QLED, înseamnă că detaliile în alb vibrant și negru profund pot fi văzute frumos, astfel încât, fie că vorbim de un basm sau o schemă de culori naturale, poți viziona filmul tău așa cum și-au imaginat regizorii.
Totodată, televizoarele Samsung QLED sunt certificate ca televizoare care nu prezintă „arderi”, susține o apreciată revistă tehnică germană. Testate într-un laborator global de testare, toate seriile de televizoare Samsung QLED au fost certificate fără „arderi”, reafirmând poziția televizoarelor Samsung QLED ca având unele dintre cele mai durabile afișaje de pe piață.

Bucură-te de viața îmbogățită a televizoarelor Samsung QLED

Te poți bucura de rezoluția uluitoare a televizorului Samsung QLED cu multitudinea de conținut HDR disponibil pe Smart Hub. De la streaming de filme la jocuri cloud (ține cont de asta pentru noaptea de jocuri!), va fi o noapte interesantă orice ai decide. Dar experiența ta nu se termină cu HDR. Cu modul Samsung HDR+ poți vizualiza oricare dintre preferatele tale vechi în culori și detalii crescute, chiar dacă nu au fost filmate inițial într-un format HDR.

Acum, adu floricelele.

În regulă, este încă frig afară. Deci nu există un moment mai bun pentru a vedea diferența dintre HDR10+, HDR1500 și 4K. Indiferent dacă urmărești filme horror bântuite sau fugi într-o stațiune pe propriul ecran, aceste funcții ale unui televizor Samsung QLED schimbă modul în care te gândești la nopțile de film. Continuă! Încearcă-l și fă ca distracția să dureze pentru a scurta nopțile lungi de iarnă.

Ultima oră

Comentariul meu