numai pe 1 martie - șoferițe "amendate" cu mărțișoare de polițiștii sibieni

Mai multe echipaje de Poliție se află duminică pe cele mai circulate artere ale oraşului pentru a împarţi mărţişoare șoferițelor aflate în trafic. Acțiunile dedicate zilelor de 1 şi 8 Martie au devenit deja o tradiţie pentru poliţiştii sibieni. Chiar şi aşa însă, multe doamne şi domnişoare sunt surprinse de gestul oamenilor legii.

„Și în acest an, politistii rutieri sunt prezenți în trafic în prima zi calendaristică de primavăvară, alaturi de partenerii lor: RAR Sibiu, Crucea Rosie Sibiu și SeriousFan, în vederea desfășurării unei activități informativ-preventive. Doamnele și domnișoarele întâlnite în trafic vor primi tradiționalele mărțișoare, urări și recomandări referitoare la respectarea regulilor de circulație, pentru a se bucura de o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere”, ne-a spus Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Începând cu ora 12:30, echipajele de polițiști, “dotate” cu mărțișoare, pot fi întâlnite pe Bvd. C. Coposu, la Teatrul Radu Stanca și la Maternitate,  precum și pe Str. Constituției, în dreptul clinicii Polisano.

Acțiunile dedicate zilelor de 1 şi 8 Martie au devenit deja o tradiţie pentru poliţiştii sibieni. Chiar şi aşa însă, multe doamne şi domnişoare sunt surprinse de gestul oamenilor legii.

 

Ultima oră

Comentariul meu