paștele în județul vecin brașov – oferte din belșug, sănătate să fie

Mai sunt câteva săptămâni până la Sărbătorile de Paște, timp destul să vă puneți la punct planurile pentru mini vacanță. Dar, nu mai stați nici prea mult pe gânduri, pentru că ofertele bune se epuizează rapid.

Dacă încă nu v-ați hotărât în privința locului în care să petreceți sărbătorile, vă dăm noi un indiciu: Brașov. Este un oraș frumos, cu multe hoteluri și pensiuni care vă pot asigura câteva zile de liniște și relaxare într-un ambient plăcut, de munte.

Apartamentele- opțiunea pentru grupuri

Fiind un oraș turistic, în Brașov se găsesc multe apartamente care se închiriază în regim hotelier. Aceasta este o alegere bună dacă doriți să petreceți Paștele alături de câțiva prieteni. Mulți proprietari au anunțat deja că pentru această perioadă închiriază doar pentru grupuri. Dacă însă alegeți o astfel de variantă, mesele nu sunt incluse, ceea ce înseamnă că va trebui să vă gătiți singuri, chiar și masa din ziua de sărbătoare. Dar, nu ar fi un impediment, pentru că toate apartamentele sunt dotate cu ustensilele necesare unei astfel de activități.

Prețurile însă sunt la extreme. Trei nopți, două persoane, într-un apartament, se vând cu 825 de lei. În același timp, un altul se închiriază cu 2840 de lei. Între aceste sume în perioada 17- 20 aprilie se mai găsesc apartamente libere, pentru care, două persoane ar trebui să plătească 700 de lei, 1853 de lei, 1180, dar și 440 de lei.

Hoteluri pentru toată lumea

În general, hotelurile sunt cele care au pus deja la punct ofertele pentru Paște. Iar cele din Brașov sunt ocupate în mare măsură. Dar, prețurile și ofertele sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, Hotelul Dâmbu Morii oferă trei nopți de cazare, pentru două persoane, la prețul de 930 de lei. Oaspeții vor fi primiți cu ouă roșii, cozonac si vin roșu la întorcerea de la Inviere. Este asigurată cina Festiva de Paste cu foc de tabără si barbeque, muzica live, dansuri. Există conexiune la internet și parcare. Puteți alege și cazare la Azuga.

Hotel Alpin, din Poiana Brașov, taxează cele trei nopți de cazare cu 1277 de lei pentru o cameră dublă. Cei care vor veni aici vor avea parte de bufet cu mâncăruri de post, dar în nopatea de Înviere bucatele vor fi tradiționale. Cei care doresc să participe la slujbă li se asigură transportul la biserica cu un microbuz. Hotelul oferă în această perioadă acces gratuit la piscină și spa, dar și la locul de joacă pentru copii. Vezi și cazare la Bran.

Mai aproape de Brașov, la doar 5 minute, este Hanul Mureșenilor. Locația de 4 stele are piscină interioară, ce va putea fi folosită de cei care vor petrece Sărbătorile de Paște aici. Sejurul de trei nopți costă 1580 de lei pentru o cameră dublă. Se oferă masa festivă din ziua de Paște, iar accesul la SPA și toate bazinele este nelimitat.

Tot în Poiana Brașov, la Hotel Piatra Mare, tariful pentru cele trei nopți, pentru o cameră dublă, este de 165 de euro. Dar, capacitatea de cazare a camerei este de 2+1. Astfel, copiii de până la 6 ani au gratuitate, dacă nu solicită pat suplimentar, iar cei între 6 și 12 ani achită 89 de euro în plus pentru sejur și beneficiază de pat suplimentar. Toate mesele sunt incluse în preț, precum și accesul la sală, salină și fitness.

Rămâne doar incertitudinea crizei declanșată de epidemia de coronavirus, dar să fim optimiști. Să sperăm că până la Sărbătoarea Învierii vom avea și vești bune!

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu