hoți de mici – adolescenți din mureș, prinși la furat în mediaș

Trei adolescenți din Mureș, în vârstă de 17 ani, au fost reținuți după ce au furat scule electrice dintr-o societate comercială și dintr-o locuință din Mediaș.

„La data de 26 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut 3 tineri în vârstă de 17 ani, toți din județul Mureș, suspectați de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În zilele de 30 ianuarie, respectiv 3 februarie a.c., adolescenții ar fi sustras mai multe scule electrice din incinta unei societăți comerciale și dintr-o locuință din municipiul Mediaș, creând un prejudiciu în valoare de 24.000 de lei, din care a fost recuperată suma de 10.000 de lei.

Față de cei trei mureșeni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu