foto - mașină distrusă de un stâlp la sibiu
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

O mașină a fost serios avariată joi dimineața într-o parcare de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu. Un tir ar fi lovit un stâlp de electricitate care a căzut peste mașină.

La ora 4:25, polițiștii au primit un apel la 112, care anunța faptul că o mașină a fost avariată de un stâlp de electricitate.

„Noi am fost sesizați în această dimineață despre faptul că ar fi avut loc acest incident. Persoanei care a sunat i s-a recomandat să se prezinte la Poliție ca să completeze o declarație. Până la această ora, nu s-a prezentat la sediul Poliției Ruriere a municipiului Sibiu”, a transmis pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Fotografiile cu stâlpul doborât peste mașină au fost postate pe un grup cu informații din trafic, însoțite de mesajul: „Cunoaște cineva posesorul ? Are un stâlp pe mașină, nu de alta!”

Potrivit primelor informații stâlpul ar fi fost doborât de un tir care a făcut o manevră greșită în parcare. Potrivit declarațiilor martorilor, acesta a raportat incidentul la Poliție și ar fi încheiat o înțelegere amiabilă cu proprietarul mașinii avariate.

 

foto - mașină distrusă de un stâlp la sibiu
FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu/ Facebook

Ultima oră

Comentariul meu