adolescentul din cristian găsit spânzurat - și-a luat adio de la părinți printr-un bilet
FOTO: Facebook

O întreagă comunitate îl plânge pe Robert, tânărul de 17 ani din Cristian, care și-a pus capăt zilelor, miercuri. Adolescentul a fost găsit spânzurat în podul casei. 

Robert și-a luat adio printr-un bilet
Tânărul din Cristian a fost găsit, la o oră după ce s-a sinucis, de către părinții care doar ce se întorseseră de la muncă. Băiatul se spânzurase în podul casei. Robert le-a explicat părinților, printr-un bilet de adio, de ce a recurs la acest gest.

La scurt timp după ce l-au găsit, la fața locului au intervenit și poliția și echipaje medicale. Din păcate, Robert era decedat. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cum anume s-a petrecut totul.

„Polițiștii sibieni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care a survenit decesul băiatului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Adolescentul era elev la Colegiul Economic din Sibiu
Robert era elev al Colegiului Economic „George Barițiu” din Sibiu. Tânărul își dorea să devină bucătar, iar anul acesta și-ar fi luat diploma. Potrivit directorului școlii, băiatul era un elev bun. Nimeni nu s-a gândit vreodată că va recurge la un asemenea gest.

„Acest copil era un copil care nu ar fi dat de bănuit că ar face așa ceva. Era un copil vesel, un copil isteț, un copil respectuos, nu lipsea niciodată de la practică și, ca orice copil avea și note mai mari și note mai mici, dar în principal era un elev bun. Băiatul era la profilul bucătar, la școala profesională, în anul trei. Mai avea câteva luni și termina. Suntem cu toții în stare de șoc și nu înțelegem de ce a făcut asta”, spune Daniela Roșca, directorul Colegiului Economic Sibiu.

Directoarea școlii spune că elevii sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta ca Robert să recurgă la un asemenea gest.

Val de sinucideri la Sibiu în 2020
Robert este al treilea sibian care a ales să își pună capăt zilelor în acest an. În urmă cu două săptămâni, o tragedie asemănătoare a avut loc la Șeica Mare. Un bărbat de 51 de ani s-a spânzurat într-o anexă gospodărească după o ceartă cu familia. Totodată, luna aceasta, un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, s-a spânzurat în curtea casei din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu