vestitele hoațe de la mall - au furat produse cosmetice din promenada și shopping city sibiu
FOTO: Facebook/ Profil Public

De ani buni, magazinele din incinta Shopping City Sibiu sunt prădate de hoți. Mai nou, și cele din mall-ul Promenada au fost luate la control. Zilnic, fără rușine, făptașii se dau drept clienți și fură cu nesimțire. Își îndeasă în buzunare produsele de dimensiuni mici, iar pentru cele mai voluminoase au găsit extrem de multe tehnici pentru a le scoate din magazine. Hoții nu sunt interesați de existența camerelor de supraveghere, nu au frică de poliție și nici nu le pasă că sunt „vedete” în oraș pentru faptele lor.

Mulți dintre hoții din Sibiu au fost prinși de nenumărate ori de polițiști și, aproape de fiecare dată, procurorii dispun cercetarea lor în stare de libertate. Este și cazul unor sibience cunoscute în tot orașul. Ionela, Ioana și Andreea sunt cele mai vestite hoațe din zonă. Ele iau mall-urile la rând și, fără pic de rușine, reușesc să fure produse de mii de lei.

De această dată, hoațele sunt cercetate de polițiști fiindcă au furat produse cosmetice, îndeosebi parfumuri, din magazinele Douglas și dm Drogerie Markt din incinta mall-urilor Promenada și Shopping City, creând un prejudiciu de 9.000 de lei.

„La data de 25 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei sibience, în vârstă de 20, 25, respectiv 44 de ani, cercetate penal pentru săvârșirea mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr. În fapt, cele trei femei sunt bănuite că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, ar fi sustras în repetate rânduri produse cosmetice din magazine specializate, creând un prejudiciu de 9.000 de lei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cele trei au fost reținute 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Vă reamintim că cele trei hoațe au fost prinse și în luna octombrie a anului trecut. Femeile au furat din aceleași magazine produse în valoare de 8.000 de lei. Acestea au fost reținute și atunci, tot pentru 24 de ore, apoi au fost prezentate la Parchet. Procurorii au dispus cercetarea lor sub control judiciar. Văzându-se în libertate, sibiencele au acționat din nou. Cel mai probabil, până nu vor fi închise, acestea nu se vor potoli.

VEZI AICI DETALII DESPRE HOAȚE 

 

Ultima oră

Comentariul meu