Reactia FC Hermannstadt după acuzațiile că nu ar fi plătit cazările la un hotel din Mureș
FOTO - FC Hermannstadt / Facebook

Conducerea FC Hermannstadt anunţă că a plătit datoriile către firma care i-ar fi solicitat insolvenţa. Sibienii au plătit societăţii respective suma de 14.625 de lei.

FC Hermannstadt a revenit cu lămuriri, după ce a fost acuzată că nu a achitat datoriile către un hotel din Târgu Mureş, care i-ar fi solicitat insolvenţa.

Clubul sibian din Liga 1 a anunţat că datoria nu a fost de peste 50.000 de lei, aşa cum se vehicula, ci de 14.625 de lei, sumă care a fost achitată marți către societatea respectivă.

FC Hermannstadt precizează că nu s-a pus problema falimentului sau insolvenţei clubului şi regretă neînţelegerile apărute.

„Transmitem suporterilor noştri că suntem cu toţii (fotbalişti, staff sportiv&administrativ) angrenaţi în lupta pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon – evitarea retrogradării – şi implicit în asigurarea unei atmosfere ideale pentru acest lucru. Prin urmare, toate eforturile noastre sunt orientate în acest scop”, au transmis oficialii clubului, printr-un comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu