video zboară țigle de pe muzeul de istorie - vântul încă bate la sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări de cod galben, cod portocaliu și cod roșu de vânt care vizează județul Sibiu. Din cauza vântului, bucăți din acoperișuri au fost smulse, iar de pe unele clădiri cad țigle. 

Pompierii sibieni au intervenit, în această dimineață, în centru orașului, pentru a îndepărta o tablă care risca să cadă de pe o clădire. „ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri militari și autospeciala de salvare de la înălțime în municipiul Sibiu, zona str. Nicolae Bălcescu pentru îndepărtarea unei suprafețe de tablă de pe acoperișul unui imobil care prezintă pericol de desprindere din cauza condițiilor de vânt puternic existente”, a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, luni dimineață.

video zboară țigle de pe muzeul de istorie - vântul încă bate la sibiu
Foto: ISU Sibiu

Și de pe clădirea Muzeului de Istorie din Sibiu țiglele zboară. Un cititor Ora de Sibiu ne-a furnizat o filmare.

YouTube video

Pentru a evita rănirea cetățenilor, aceștia sunt sfătuiți ca atunci când observă probleme la acoperișuri, țigle sau table care riscă să fie luate de vânt, să sune de urgență la 112 și să semnaleze cazul. În acest fel, salvatorii sibieni pot interveni prompt pentru a înlătura orice pericol.

În timpul zilei, vântul a bătut în continuare, astfel că s-a intervenit în mai multe zone din oraș la clădirile unde au fost semnalate probleme. De asemenea, tot astăzi, a început să plouă și fiindcă a suflar vântul, apa era împrăștiată în toate direcțiile. Pentru scurt timp, în unele zone din județ a plouat cu gheață. Detalii AICI. video zboară țigle de pe muzeul de istorie - vântul încă bate la sibiu

Potrivit meteorologilor, avertizările de cod galben, portocaliu și roșu de vânt sunt valabile până luni la ora 18.00. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu