video foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu putere

Fenomene meteo extreme la Sibiu. Meteorologii au emis două avertizări, una de cod roșu de vânt, iar alta de cod portocaliu de vânt, valabile până la ora 18.00 în județul Sibiu. video foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu putere

Vântul suflă cu putere la Sibiu. Până la ora 18.00, mai multe localități din județ se află sub cod portocaliu. De asemenea, în zonele montane, este cod roșu de vânt. „În conformitate cu ultima informare din partea Administrației Naționale de Meteorologie, s-a emis o avertizare de COD ROȘU de vânt puternic și rafale de peste 140-180 km/h în zonele montane cu altitudinii de peste 1500 m în intervalul 24.02.ora 02:00 – 24.02.ora 18:00. De asemenea, rămâne în vigoare avertizarea de COD PORTOCALIU pentru intervalul 23.02.ora 18:00 – 24.02.ora 18:00”, au anunțat duminică seara reprezentanții ISU Sibiu.

YouTube video

În jurul orei 10, la Sibiu, norii negri s-au adunat pe cer și, în scurt timp, a început să plouă. Nu a durat mult, că a venit și grindina. Apoi, ploaia s-a transformat în lapoviță. video foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu puterevideo foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu putere video foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu putere

În județ, situația nu e tocmai bună. Pe drumul către Păltiniș au căzut copaci, iar pe unele porțiuni drumul este parțial blocat.

video foto - parcă vine sfârșitul lumii - sibieni, stați în case. vântul suflă cu putere
FOTO: Info Trafic Sibiu/ Facebook

Polițiștii le transmit șoferilor sibieni să fie atenți în trafic și să circule prudent.

„În contextul emiterii de către ANM a avertizărilor de Cod PORTOCALIU și Cod ROȘU de vânt puternic și precipitații, vă reamintim să circulați prudent, să adaptați viteza condițiilor meteo – rutiere, să măriți distanța între autovehicule și să folosiți luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

În cursul dimineții de luni, pompierii sibieni au intervenit în centrul orașului, pentru a îndepărta o tablă de pe o casă, ce stătea să cadă din cauza vântului. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu