șoferii își fac de cap în weekend – încă doi sibieni au fost prinși băuți la volan
Foto: arhivă

Doi bărbați din județul Sibiu au fost depistați, duminică, băuți la volan. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 16,30, pe strada Principală din localitatea Jina, un bărbat în vârstă de 65 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a condus un autoturism deși se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 23 februarie, în jurul orei 22,00, pe strada Principală din satul Șmig, comuna Alma, a fost depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține dreptul de a conduce. În urma testării sale alcoolscopice a rezultat o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele celui aflat la volan s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu