aproape 60 de permise reținute în weekend la sibiu – vitezomanii și bețivii, pietoni două luni
FOTO: arhivă

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii rutieri sibieni au constatat cinci infracțiuni la regimul circulației, au reținut 58 de permise de conducere, au retras 19 certificate de înmatriculare și au aplicat 581 de sancțiuni contravenționale în valoare de 156.000 de lei.

În zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut șase permise de conducere unor conducători auto care fie au circulat cu viteză peste limita legală, fie au condus sub influența alcoolului.

Pe Șoseaua Alba Iulia și pe strada Henri Heine din Sibiu, două femei și un bărbat, toți sibieni, au fost înregistrați conducând autoturismele cu peste 100 de km/h (110, 107, respectiv 111 km/h). Alți trei sibieni au încălcat regulile de circulație în timp ce se aflau sub influența alcoolului, cu concentrații de 0,07, de 0,25, respectiv de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toți cei șase conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 625 și 1.305 lei, iar dreptul lor de a conduce a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Și în Șelimbăr, Săliște și Avrig au fost depistați vitezomani. Este vorba despre opt șoferi care circulau cu viteze cuprise între 125 și 160 km/h.  Cursele în viteză s-au finalizat cu amenzi în valoare de 625 de lei fiecare și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu