rămas bun, andrei! rămas bun, gabriel!

Ultimele zile au fost extrem de triste pentru întreaga echipă IONY. Am fost martorii neputincioși ai unui adevărat dezastru, care a lăsat în urmă doar durere și suflete sfâșiate. În tragicul accident petrecut vineri la Hosman, l-am pierdut pe Andrei. Unul dintre cei mai noi membri ai familiei IONY, Andrei era extrem de talentat, îi plăceau mașinile, și era alintat “Zâmbărețul”, pentru că avea o bună dispoziție, și un zâmbet molipsitor. Fratele lui, Gabriel, îi călca pe urme. Ca ucenic, era prezent în fiecare zi în atelierele noastre, dornic de a învăța și de a se integra în marea noastră familie.

Vestea accidentului a căzut ca un fulger. Facem toate eforturile posibile de a fi alături de părinți și familie, în tragica pierdere pricinuită de teribilul accident care le-a răpit ambii copii.

Și facem un apel către toți șoferii, mai ales către cei tineri și neexperimentați, și îi îndemnăm la prudență. Viteza sau neatenția pot fi fatale și pot provoca daune teribile, pe care nici rugămințile, nici lacrimile nu le mai pot repara. Tineri ca Andrei și Gabriel păreau că au tot viitorul asigurat, dar au plecat dintre noi prea brusc, iar acum noi nu mai putem decât să ne rugăm ca sufletele lor să își găsească odihnă veșnică. Dumnezeu să îi ierte! Sperăm ca “Zâmbărețul” nostru să vegheze asupra noastră din ceruri…

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Specimene ca ăștia distrug familii întregi. Câteodată ce cauți aia găsești. De omul ala nevinovat de-a murit nimc. În rest erau „îngeri” de pus în rama. Oricum Dumnezeu să-i odihnească.

  2. Dar de cel decedat nevinovat nimeni nu zice nimic si acel om poate are familie prieteni nepoti ….nimic

  3. Frumos articol dar pierdeti esentialul. Nu i-a rapit nici o tragedie pe tinerii aceia. Ei cu mana lor si-au facut-o inconstienti si ignoranti apasand pedala la podea pe o masina modificata in service-ul Iony. Viteza cu care mergeau cand au izbit masina de pe contrasens a fost atat de mare incat celalalt sofer a fost decapitat, iar ei au fost nu numai proiectati din masina ci si din propriile haine. Drumul era drept in zona respectiva, dar cu urcusuri si coborasuri, iar ei aveau undeva la 180 la ora. Se pare ca se distrau asa in mod constant pe portiunea aceea ca ii placea ‘Zambaretului’ cum zboara masina… Nu era decat o chestiune de timp pana sa se intample o nenorocire. Si mai mult decat atat, se pare ca mai sunt astfel de tineri ingeri in satele din zona care isi modifica masinile poate fix in acelasi service, asteapta doar sa le vina piesele. Oamenii astia sunt potentiali criminali. Spuneti tot adevarul, poate invata lumea ceva din el si se pot preveni tragedii de genul acesta. Politia ar trebui sa faca o ancheta temeinica, accidentul asta nu a fost o intamplare nefericta doar.