evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

Sibienii se distrează și în acest sfârșit de săptămână. Evenimentele planificate nu trebuie ratate. La CineGold, în incinta mall-ului Promenada Sibiu, va fi proiectat spectacolul LIVE de balet „Lacul Lebedelor”, în Cotton Pub vom dansa până dimineața, loc în care va fi prezent Dirty Nano, la Teatrul „Gong” sunt așteptați toți copiii și adolescenții, iar la Teatrul Național „Radu Stanca” au loc patru spectacole. Unde mai pui că în sălile de cinema de la mall putem merge la film de dimineața până seara?

VINERI
Dacă e vineri, atunci e petrecere în Cotton Pub. Sibienii vor dansa toată noaptea pe piesele lor preferate. DJ CIPI HAMPU, DISCO BISCUIT și MC ROSSO vor mixa toată noaptea, vă vor purta prin toate topurile muzicale ale tuturor vremurilor și vor întreține atmosfera incendiară la Cotton Pub. Detalii și rezervări aici.

evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

SÂMBĂTĂ
Sâmbătă dimineața, copiii sunt așteptați la „Atelierul de creat povești” la Teatrul „Gong” în Sala Studio. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani și începe la ora 10.00. Apoi, tot la Teatrul „Gong”, se joacă spectacolul „Baja Buf”, o  experiență jucăușă atât pentru bebeluși, cât și pentru părinți. Detalii despre spectacol aici.

evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

La ora 19.00, la Teatrul Național „Radu Stanca”, mergem să vedem „Operele lui William Shakespeare”. evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

Tot de la ora 19.00, la TNRS, în Sala Mare, se joacă spectacolul „Iubire cu năbădăi” de Marc Camoletti. evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

Sâmbătă seară, Dirty Nano încinge atmosfera în Cotton Pub. Dacă vreți să aveți parte de o noapte memorabilă, atunci acesta este locul potrivit. Detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului. evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru

DUMINICĂ
Ziua de duminică vine cu surprize. Sibienii sunt invitați, începând cu ora 17:00, să vizioneze transmisiunea în direct de la Moscova a Baletului Balșoi cu capodopera „Lacul Lebedelor” la CineGOLD în mall-ul Promenada Sibiu. Accesul publicului la eveniment se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online https://www.cinegold.ro/ cât și la sediul din Str. Lector, nr 1-3A, Sibiu, Promenada Mall. Lacul Lebedelor în direct de la Moscova pe marile ecrane este un moment ce nu trebuie pierdut. Detalii AICI.

La TNRS, au loc două spectacole. Este vorba despre „Familii” de Eugen Jebeleanu și despre „Vulpoiul” după H.D. Lawrence. Ambele au loc la ora 19.00.

evenimente de top în weekend la sibiu - balet la cinegold, muzică și dans în cotton și spectacole la teatru
„Vulpoiul” / FOTO: Dragoș Dumitru

Pe tot parcursul weekend-ului, sibienii se pot relaxa vizionând un film, pe marile ecrane ale sălilor de cinema de la CineGold. Cele mai tari filme se văd aici. Câteva dintre cele mai bune titluri, care rulează în acest sfârșit de săptămână la mall sunt: Miami Bici, Trădătorul, Tipografic Majuscul, Sonic The Hedgehog 2D. Detalii despre program și filme găsți pe site-ul CineGold.

Ultima oră

Comentariul meu