update accident între sadu și tocile - o șoferiță care a intrat pe contrasens rănită
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe DJ 106C, între Sadu și Tocile. O șoferiță a intrat pe contrasens cu mașina și s-a izbit de o autoutilitară.

UPDATE
Cele două persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului. Șoferița de 42 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral, conștientă.

Știrea inițială
„O conducătoare auto de 42 de ani din Sadu a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un sibian de 43 de ani. Femeia este rănită. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări ăn vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, atât femeia, cât și bărbatul au fost răniți. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD, pe DJ106 C, la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate două persoane, neîncarcerate. În momentul de față se acordă îngrijiri medicale celor două persoane implicate”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu