foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probe

Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu și membru al Asociației Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croația. foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probe

foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probeBucătarul sibian a obținut locul I la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) și tot locul I la proba meniu de restaurant compus din 3 feluri (Consomme de vițel, gustare caldă din carne de miel și fel de bază din mușchi de vită). foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probe foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probe foto: bucătarul sibian care a participat la un concurs în croația - a luat locul i la două probe

Cultura gastronomică sibiană este astfel reprezentată și în competiții internaționale cu rezultate frumoase.

Ultima oră

Comentariul meu