FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe

Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu și membru al Asociației Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croația. FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe

FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probeBucătarul sibian a obținut locul I la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) și tot locul I la proba meniu de restaurant compus din 3 feluri (Consomme de vițel, gustare caldă din carne de miel și fel de bază din mușchi de vită). FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe

FOTO: Bucătarul sibian care a participat la un concurs în Croația - A luat locul I la două probe

Cultura gastronomică sibiană este astfel reprezentată și în competiții internaționale cu rezultate frumoase.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică