update: atacuri armate în germania - cel puțin 11 morți și 5 răniți

Potrivit autorităților, atacul a avut loc în mai multe baruri din centrul orașului Hanau, din Germania, aflat la 25 de kilometri de Frankfurt. Suspecții ar fi omorât inițial trei persoane în primul bar, iar la scurt timp au mai comis cinci crime la un altul.

UPDATE: Bilanțul morților a crescut la 11, între care și suspectul, plus o altă persoană, ale căror cadavre au fost găsite în această dimineață, în locuința presupusului atacator.

Știre inițială: Unităţi speciale ale poliţiei i-au urmărit pe autorii atacurilor, care au fugit la bordul unui vehicul închis la culoare, potrivit poliţiei. Unul dintre cei despre care se presupune că sunt vinovați ar fi fost găsit mort în locuința sa la șapte ore după atac. Un alt corp a mai fost găsit în aceeași casă, însă nu s-au oferit mai multe detalii.Motivul atacului nu se cunoaște deocamdată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.
Atacul nu este singurul de acest fel, după ce în urmă cu patru zile a mai avut loc încă unul în Berlin, lângă un teatru de comedie, soldat cu un mort.

 

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu