activitatea directorilor de spitale din sibiu - benchea, roman și stroia, evaluați de o comisie specială

În comisia pentru evaluarea activității managerilor instituțiilor medicale din subordinea Consiliului Județean, fiecare partid reprezentat în consiliu și-a desemnat câte un reprezentant. 

Gheorghe Sorici (PNL), Pavel Bichicean (PSD) și Paul-Jürgen Porr (FDGR), sunt cei trei consilieri județeni propuși să facă parte din comisia de evaluare a activității managerilor celor trei spitale din subordinea CJ Sibiu. Comisia special formată, va analiza activitatea de anul trecut a lui Cornel Benchea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, a lui Cristian Roman, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, și a lui Sebastian Stroia, managerul Spitalului de Psihiatrie.

”Se va evalua activitatea tuturor managerilor unităților sanitare publice aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Cu respectarea prevederilor invocate mai sus, doamna Daniela Cîmpean – Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, a propus, prin referatul de aprobare și prin proiectul de hotărâre, componenţa Comisiei de evaluare a activităţii managerilor unităților sanitare publice aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu, precum şi a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor, pentru anul 2019”, se precizează în referatul care însoțește proiectul de hotărâre.

Președinte al comisiei de evaluare a fost propus Marcel Luca (PNL),  care este și vicepreședinte al Consiliului Județean. În comisie mai este propus și Ștefan Opriș, directorul executiv al Direcției Economice din cadrul CJ Sibiu.

Comisia de soluționare a eventualelor contestații este formată din câte un membru al fiecărui partid reprezentat în CJ și de un funcționar din cadrul Consiliului. Președinte al comisiei de soluționare a contestațiilor a fost propus secretarul județului, Ioan Radu Răceu.

Ultima oră

Comentariul meu