video: ai cutie automată? la iony ai la jumate de preț schimbul de ulei cu aparatul special

De aproape un an, la service-ul Iony de pe strada Vasile Cârlova din Ștrand, mașinile cu cutie automată sunt tratate așa cum merită. Cutia automată este principalul lor atuu, așa că aici se îndreaptă cea mai mare parte a atenției.

Atunci când se schimbă uleiul cutiei de viteze este foarte important felul în care se procedează. De aceea, la Iony a fost adus un aparat care face acest lucru până la ultima picătură, iar acum oferta de preț pentru manoperă este la jumătate.

Super ofertă

Aparatul care schimbă uleiul la cutia de viteze automată a fost adus la Iony la SIbiu de aproape un an. Și-a dovedit eficiența, iar acum, manopera pentru o astfel de operațiune este la jumătate de preț. ”Vrem să venim în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă la început de primăvară. Până în 30 aprilie șoferii care vin la noi pentru schimbul de ulei la cutia de viteze automată vor beneficia de o reducere de 50% pentru manoperă. Pe lângă asta șoferii vor plăti uleiul și filtrele de ulei ce trebuie schimbate când se face această operațiune”, spune Ioan Băra, administratorul service-urilor Iony.

Super aparat

De ce este însă aparatul de la Iony special? ”Cu ajutorul acestui aparat se extrage tot uleiul din cutie. Manual acest lucru nu este posibil, rămâne o parte din uleiul uzat în cutie și cel nou se pune peste. Cu acest aparat se extrage absolut tot uleiul uzat și în plus se curăță cutia de viteze, lucru extrem de important, pentru că uleiul nou va fi pus într-o încăpere curată”, explică procedeul Ioan Băra.

Cu ajutorul acestui aparat schimbul de ulei la cutia de viteze automată la Sibiu se face corect, fără ca după acest procedeu să rămână în interior mizerie. Dar, totul durează ceva mai mult decât la procedeul care se făcea până acum manual. ”Manual durează undeva în jur de 30 de minute, iar cu acest aparat între 3 și 4 ore, în funcție de capacitatea cutiei de viteze. Dar, în această perioadă, este important de menționat încă o dată, cutia de viteze este golită complet, spălată, reumplută, filtrele de ulei schimbate”, spune Ioan Băra.

Tocmai din acest motiv pentru o astfel de operațiune este nevoie de programare. Iar șoferii care își planifică lucrarea de întreținere trebuie să știe că aceasta se face la sediul Iony de pe strada Vasile Cârlova, cartierul Ștrand. Programările se pot face telefonic, la 0724321948. Vezi AICI toate ofertele Iony

Ultima oră

Comentariul meu