video foto ziua femeii în mijlocul naturii – liviu vârciu și andrei ștefănescu sunt maeștri de ceremonii la pensiunea ghiocelul

De Ziua Femeii, poți alege atmosfera plină de căldură a Pensiunii Ghiocelul, de pe Valea Avrigului. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi protagoniștii unui show original, plin de umor, presărat cu momente savuroase de stand-up comedy. Trupa de dansatori „Your Secret” și DJ Raul, vor incendia ringul de dans.

Pe 7 Martie, Pensiunea Ghiocelul organizează un eveniment special, dedicat femeii. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să petreacă Ziua Femeii,  împreună cu partenerii sau alături de cele mai bune prietene.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cuplul de prezentatori care face senzație în show-biz-ul românesc, vin la Pensiunea Ghiocelul cu chef de distracție și promit un spectacol de neuitat.

„Pe 7 martie, voi fi la Avrig, la Pensiunea Ghiocelul, alături de prietenul meu Andrei Ștefănescu. Vom sărbători Ziua Femeii așa cum ne place nouă, așa cum meritați, scumpele mele domnițe”, a transmis, în stilul caracteristic, actorul Liviu Vârciu.

Din meniul invitaților la eveniment, nu vor lipsi rulada de pui, mușchiul de porc la cuptor, cu sos de ciocolată și pulpa de rață cu dulceață de cireșe negre. Printre atracțiile culinare ale petrecerii, se va afla și o masă de dulciuri, completată de Open Bar și o tombolă cu premii generoase.

Administratorii pensiunii le promit celor care vor sărbători Ziua Femeii la Pensiunea Ghiocelul, că vor avea parte de o experiență completă.

„Vă invităm să descoperiți frumusețea naturii, într-o armonie perfectă, la poalele Munților Făgăraș. Pensiunea noastră este un loc special, de care te poți îndrăgosti cu ușurință. Avem restaurantul cu meniu tradițional, cu specific ardelenesc, ferma proprie cu produse bio, proaspete si sanatoase, caii pentru cursuri de călărie și plimbări călare, toate acestea te vor face să vrei să revii la Pensiunea Ghiocelul”, ne-a spus Vasile Mereș, administratorul pensiunii.

video foto ziua femeii în mijlocul naturii – liviu vârciu și andrei ștefănescu sunt maeștri de ceremonii la pensiunea ghiocelulvideo foto ziua femeii în mijlocul naturii – liviu vârciu și andrei ștefănescu sunt maeștri de ceremonii la pensiunea ghiocelulvideo foto ziua femeii în mijlocul naturii – liviu vârciu și andrei ștefănescu sunt maeștri de ceremonii la pensiunea ghiocelulvideo foto ziua femeii în mijlocul naturii – liviu vârciu și andrei ștefănescu sunt maeștri de ceremonii la pensiunea ghiocelulÎnscrierile la eveniment se pot face la telefon 0744391877, sau la recepția pensiunii.

Pensiunea Ghiocelul se află la poalele Munților Făgăraș, pe malul râului Avrig, înconjurată de un peisaj de vis. Aici poți respira aerul curat de munte și te poți bucura de natură, de plimbări călare și de cea mai gustoasă și sănătoasă mâncare. În camerele de 3 si 4 margarete  poți să te relaxezi în voie,  departe de agitația orașului.

Ultima oră

Comentariul meu