primarul fodor promite acces mai uşor din cisnădie la sibiu
foto: arhivă

Primarul Astrid Fodor le-a explicat vineri, consilierilor municipali că există trei soluţii ca cetăţenii din Cisnădie să ajungă mai uşor în Sibiu. Vineri, consilierii sibieni au decis să facă schimb de terenuri cu cei de la TURSIB, şi astfel terenul fostelor garaje unde erau autobuzele, va fi amenajat ca drum. Acest nou drum va face legătura între Calea Dumbrăvii şi strada Arieşului.

Se face un nou drum din Calea Dumbrăvii

Consilierii municipali din Sibiu, care fac parte din Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Tursib au aprobat vineri, un schimb de terenuri dintre Primărie şi TURSIB. Astfel, tot terenul de 4.318 metri pătraţi, unde era baza TURSIB din Sibiu, a trecut la Primăria Sibiu, care a anunţat că acolo va face un drum. Acest nou drum va lega Calea Dumbrăvii cu strada Arieşului, care se intersectează cu Calea Cisnădiei.

Fodor: „Nouă acest teren ne este necesar pentru a îmbunătăţi substanţial mobilitatea cu cei care vin din Cisnădie”

„Nouă acest teren ne este necesar pentru a îmbunătăţi substanţial mobilitatea cu cei care vin din Cisnădie. Noi avem acolo mai multe proiecte: o dată avem proiectul cu lărgirea străzii Cisnădiei, al doilea proiect este acest drum de legătură care îl facem către Calea Dumbrăvii, Calea Dumbrăvii care şi ea intră într-o totală modernizare pe fonduri europene. Deci, vom încheia în perioada următoare contractul pentru această stradă cu ADR Centru şi în momentul acela, cele trei proiecte converg unul către celălalt. Pentru ca să înţelegeţi de ce facem acest schimb, pentru această stradă facem schimbul”, le-a explicat primarul Astrid Fodor, vineri consilierilor.

 

Ultima oră

Comentariul meu