doi tineri din vâlcea bătuți cu bestialitate de un vâlcean și trei sibieni
FOTO Ziua Online

Doi tineri din județul Vâlcea au fost bătuți, joi seara, în stradă, de trei sibieni și un vâlcean. În urma loviturilor, una dintre victime a fost transportată la spital. 

Potrivit polițiștilor, scandalul a avut loc în jurul orei 23.15 pe strada Islazului din Sibiu. Șase tineri s-au încăierat, iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23,15, polițiștii de ordine și siguranță publică au fost solicitați să intervină pe strada Islazului din municipiul Sibiu pentru aplanarea unui conflict în stradă. La fața locului, polițiștii au identificat șase tineri, doi dintre aceștia reclamând faptul că au fost agresați fizic de ceilalți patru”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi tineri agresați sunt din județul Vâlcea și au 21, respectiv 22 de ani. În urma agresiunii, cel de 22 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În ceea ce privește agresorii, trei dintre ei sunt din Sibiu, iar unul din județul Vâlcea. Aceștia au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu