un bărbat suspect dă târcoale copiilor într-un parc din sibiu - părinții sunt îngrijorați

Mai mulți părinți din cartierul Turnișor spun că un individ suspect își face veacul prin parcul de pe Calea Turnișorului și se dezbracă în apropierea copiilor. Oamenii spun că au sunat de mai multe ori la numărul de urgență 112 însă bărbatul apare în continuare în zonă.

Mama unui copil care se joacă frecvent în parcul Turnișor ne-a scris că fiul său, în vârstă de 5 ani, l-a văzut de mai multe ori pe individ cu pantalonii în vine și a fugit speriat.

„Joi (n.r. săptămâna trecută) copilul a zis că vrea să meargă în parc. L-am lăsat să meargă cu fratele lui mai mare, care are 14 ani. După 10 minute s-au întors amandoi acasă foarte speriați. Mi-au spus că l-au văzut din nou pe bărbatul care se dezbracă în tufele de la marginea parcului. Nu e prima dată. Am sunat la Poliție, le-am spus. Nu știu ce s-a întâmplat dar el continuă să vină în parc”, ne-a spus V.T, mama copilului de 5 ani.

Femeia spune că, ultima dată când a fost văzut în parc, tatăl unui copil l-ar fi pus pe fugă pe individ.

„L-a văzut unul dintre tătici când s-a apropiat și s-a dus direct la el. Nu a apucat să își dea pantalonii jos dar asta voia să facă. Stătea ascuns acolo și se uita la copii cum se joacă. Cred că e un om bolnav. Dar Poliția ar trebui să facă ceva.”

Potrivit descrierii femeii, individul are în jur de 40-45 de ani.

Ultima oră

Comentariul meu