foto: accident între copșa mică și valea viilor - un microbuz s-a izbit de un autoturism

Accident rutier pe Drumul Județean 142G, între Copșa Mică și Valea Viilor. Un microbuz de transport persoane s-a izbit de o mașină. Trei persoane au fost rănite. 

Polițiștii sibieni spun că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate în curbă. „Șoferul unui microbuz transport persoane, fără pasageri, condus dinspre Copșa Mică spre Valea Viilor, pierde controlul direcției, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ambulanță și echipaje Smurd. Se pare că trei persoane au fost rănite.

„Sunt trei victime, conștiente, neîncarcerate. Două dintre ele sunt transportate de către echipajele SAJ Sibiu la CPU Mediaș. Este vorba despre un bărbat de 40 ani, șoferul autoturismului, care prezintă un traumatism toracic și TCC, iar al doilea tot bărbat, de 54 ani, care prezintă traumatism toracic. Ambii sunt în stare stabilă”, anunță Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Echipajul ISU transportă a treia victima. „Smurd a transportat la CPU Mediaș o femeie de aproximativ 35 de ani, conștientă, care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale și torace și suspiciune de fractură membru superior”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ.

Ultima oră

Comentariul meu