video foto - accident pe valea oltului - trafic blocat la câineni

Un accident rutier a avut loc marți dimineață pe DN7, în zona localității Câineni. Traficul este blocat total în zona respectivă.

YouTube video

Potrivit polițiștilor vâlceni, accidentul s-a petrecut pe D.N.7, la kilometrul 235+600 metri, la Câineni. Din primele informații, sunt implicate în eveniment un TIR, un microbuz de persoane și un autoturism. De vină ar fi șoferul microbuzului, care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. video foto - accident pe valea oltului - trafic blocat la câineni

Din fericire, nu au fost semnalate victime.

Traficul este blocat total în zonă, polițiștii menționând că au avut loc și scurgeri de combustibil pe carosabil.

Sursa video/ foto: IPJ Vâlcea

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. In fiecare zi un accident pe Valea Oltului, poate daca politia si-ar face datoria cu adevarat nu s-ar mai intampla asa multe.In primul rand ar trebui ca politia sa circule pe acest drum fara oprire si sa le ia carnetul celor care merita, nu sa stea pozitionati intr-un singur loc si sa astepte sa se depaseasca limita de viteza.Am parcurs acest drum saptamanal si nu viteza e cauza principala a accidentelor, ci mai degraba depasirile neregulamentare, in curba, coloane intregi de masini si cu vizibilitate zero si binenteles neadaptarea vitezei la conditiile de drum si trafic, faptul ca cel din spate sta foarte aproape de cel din fata si multe alte motive.Daca se intampla atat de multe accidente de ce nu se monteaza radare si camere de filmat din 2 in 2 km? Cred ca este singura solutie la momentul acesta sa nu se mai intample asa ceva, asta daca chiar cineva si-ar dori cu adevarat.