mare petrecere - de valentine’s day iubirea se cântă în direct la hello coffee lounge

Valentine’s Day pică numai bine în acest an, într-o zi de vineri. Și asta pentru că vinerea este ziua karaoke la Hello Coffee Lounge, așa că distracția va fi dublă de această dată. Dacă nu aveți încă niciun plan pentru vineri seara, asta este soluția. Luați-vă iubitul sau iubita de mână și petreceți o seară cântând dragostea.

Petrecerea cuplului, între prieteni
Dacă ați mai fost la petrecerile karaoke de la Hello Coffee Lounge atunci nu trebuie să vă mai spunem noi despre ce se întâmplă acolo. Dacă însă de Ziua Îndrăgostiților alegeți să mergeți prima dată pe Calea Dumbrăvii nr. 17, pregătiți-vă că nu e ușor. Nu e ușor să duci o mega distracție până în zori, și să mai și cânți pe deasupra. Pentru că asta se întâmplă- se cântă melodii din cele care chiar încântă urechea, iar asta face ca distracția să fie maximă. Dansul nu se poate opri la oră fixă, așa că ultimul client închide…..dimineața.

Iar acum, de Valentine’s Day, lucrurile vor sta la fel. Poate va fi ceva mai multă muzică romantică, dar la fel, cei care se încumetă la microfon se vor distra, garantat.

Distracția e garantată la Hello Coffee Lounge, dar pentru a fi siguri că aveți și un loc, cel mai bine ar fi să faceți o rezervare la 0730670221.

În rest….distracție maximă și iubire multă

Ultima oră

Comentariul meu