foto - o fotografie spectaculoasă din sibiu face senzaţie în anglia

Festivalul Astra Film face din nou ecouri în presa internațională prin prezența în ediția print a The Guardian, din 4 februarie 2020, anunţă cei de la Astra Film Festival (AFF).

Domul din Piaţa Mare a Sibiului care este construit o dată pe an, asemănat cu o „Lună Roz”

„În timpul ediției de anul trecut, o fotografie cu niște doamne în vârstă purtând ochelari VR, fotografie care a devenit virală în social media, a fost preluată de către ziarul britanic de renume (23 octombrie 2019). The Guardian descrie Domul ca pe o Lună Roz care tocmai a aterizat în Piața Mare din Sibiu. Un nume perfect pentru un loc cu totul și cu totul special, care se încarcă cu energia și curiozitatea copiilor, adolescenților și publicului de orice vârstă”, spun cei de la AFF.

Astra Film Festival  aduce la Sibiu cinema-ul experimental

„Domul face parte din festival, iar în interiorul său au loc proiecții imersive, cinemaul experimental și interactiv creând o experiență senzorială intensă și diferită, experiență care este foarte greu de uitat. În Dom, pe lângă proiecțiile impresionante, au loc evenimente unice, spectacole de muzică, instalații multimedia, și multe altele, oferindu-ți posibilitatea de a călători cu ușurință în timp și spațiu. De la tehnologia de ultimă oră la presa scrisă și înapoi, Astra Film Festival își întinde viața în imagini peste granițele țării, crezând că viitorul merită să fie reimaginat”, declară cei de la AFF.

Ultima oră

Comentariul meu