cinste lui - un pompier din sibiu a salvat vieți și în timpul liber - a intervenit la accidentul de ieri de la ruși

Empatia și spiritul civic reprezintă calități cu care se naște un salvator. Ele nu se învață, ci se „simt”. De toate acestea a dat dovadă pompierul sibian Szekely Mihaly care, aflat în timpul liber, a intervenit la un accident ce s-a petrecut luni pe DN14, în apropierea localității Ruși.

„Încă o dată, colegul nostru plt.adj. Szekely Mihaly, ne-a făcut mândri, prin modul său exemplar de a se implica. Aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal a observat coloana de mașini din apropierea localității Ruși și instinctul l-a dus cu gândul că ar putea fi vorba despre un accident rutier. Temerea i s-a adeverit, două autoturisme intraseră în coliziune, șapte persoane fiind implicate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ISU SIBIU.

Vezi detalii despre accidentul din Ruși AICI.

Fără să ezite, pompierul s-a deplasat către locul evenimentului, iar experiența dobândită la intervențiile numeroase la care a participat, l-a ajutat să facă rapid triajul și în acelasi timp evaluarea primară a celor implicați în accident. De asemenea le-a acordat primul-ajutor calificat persoanelor implicate și le-a supravegheat până la sosirea echipajelor SMURD și SAJ.

Colegii lui din cadrul ISU Sibiu îl felicită pentru inițiativă, implicare și în egală măsură modestie, trăsături definitorii ale unui salvator adevărat.

Ultima oră

Comentariul meu