vine valentine's day - de ziua îndrăgostiților, un psiholog și un medic ginecolog îi învață pe sibieni totul despre sex

Medicul ginecolog Elena Ucenic și psihologul Mihai Copăceanu îi învață pe sibieni despre intimitatea în cuplu. Cei doi specialiști cred că, cei care își doresc o relație de cuplu fericită, trebuie să învețe permanent și să fie dispuși să se adapteze.

Medicul ginecolog Elena Ucenic și psihologul Mihai Copăceanu îi invită pe sibieni la un dialog despre intimitate, sex și relații. Cei doi specialiști cred că o discu’ie despre provoc[rile dintr-un cuplu este un preludiu necesar în luna îndrăgostiților.

“Circulă o serie de promoții de Ziua Îndrăgostiților, cele mai multe legate de cină romantică, masă la restaurant, meniu special și soliști. De fapt e aceeași șmecherie ca la Crăciun sau Revelion, aceeași mâncare și băutură. Poate mai multă ciocolată și inimioare de pluș. Noi propunem un alt tip de cadou. Îi invităm pe sibieni să dedice câteva ore bune relaționarii în cuplu, să învețe despre intimitate, provocări și riscuri, să aibă acces la expertiza unui medic ginecolog și a unui psiholog și să învețe din experiența altor cupluri, indiferent de vârstă sau status marital”, ne-a spus psihologul Mihai Copăceanu.

Dr. Mihai Copăceanu este psiholog, specialist în adicții, autor al cartilor “Dependența Sexuală” (2018) și “Drogurile, o carte obligatorie” (2018).

Dr. Elena Ucenic este medic primar Obstetrică-Ginecologie și este implicată în proiecte de educație pentru sănătate, intimitate și sexualitate. Crede că un eveniment dedicat relațiilor este foarte potrivit de Ziua Îndrăgostiților.

“Organizăm un atelier, unde vom dezbate subiecte considerate de mulți tabu și vom oferi soluții mai vechi sau mai noi, la probleme actuale de cuplu. Practic, ieșim din spațiul convențional al cabinetelor medicale și creăm un nou standard de informare și comunicare”, a explicat medicul sibian.

Evenimentul “Relația de cuplu – intimitate, riscuri soluții” va avea loc joi, 13 februarie, la Golden Tulip, începând cu ora 18:00. Participanții trebuie să se înscrie pe pagina dedicată evenimentului.

 

Ultima oră

Comentariul meu