video foto cinci adolescenți teribiliști filmați când vandalizau un gard de pe strada gării - polițiștii fac cercetări

Cinci tineri au fost filmați sâmbătă noaptea în timp ce mâzgăleau cu grafitti un gard de pe Strada Gării. Adolescenții teribiliști au fost surprinși de camerele de supraveghere ale unei locuințe din zonă iar proprietarul a trimis imaginile pe adresa redacției Ora de Sibiu.

“Azi-noapte acești indivizi au scris cu spray-ul pe gardul unui vecin. Acest gen de comportament și acest tip de oameni nu fac cinste acestui oraș”, ne-a scris sibianul care a vizionat în această dimineață imaginile de pe camerele de supraveghere și a aflat astfel despre isprava adolescenților. 
În primul filmuleț, in colțul din dreapta sus, se vede unul dintre băieți care mâzgălește gardul cu un cu spray cu vopsea neagră iar în cel de-al doilea, cei cinci prieteni pot fi văzuți cum pleacă de la locul faptei.

Sibianul care ne-a trimis imaginile spune că va pune filmările de pe camerele de supraveghere și la dispoziția polițiștilor pentru a ajuta la identificarea și pedepsirea acestora.

“Până la această oră, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu nu a fost sesizat cu privire la distrugerea gardului. În urma sesizării și a vizionării imaginilor, vom face cercetări pentru identificarea autorilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Poliţia atrage atenţia că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe faţadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice şi de arhitectură sau pe orice alt tip de construcţii a inscripţiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri şi alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 2.500 lei, cei depistaţi riscând şi fie traşi la răspundere şi cu privire la măsurile de curăţare sau refacere a faţadelor.
În cazul în care faptele sunt săvârșite de minori, amenda contravențională și cheltuielile sunt suportate de către parinții sau tutorii acestora.

Ultima oră

Comentariul meu