grădiniță nouă la turnu roșu - condiții mai bune ca la oraș
Sursa foto: Facebook Mihaela Floare

Copiii preșcolari din Turnu Roșu au de astăzi o grădiniță nouă, modernă și spațioasă. Investiția a fost făcută cu bani din bugetul local și de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

La grădinița de la Școala Gimnazială “Matei Basarab” din Turnu Roșu învață 60 de copii. Până acum, cele trei educatoare se ocupau de educația preșcolarilor într-o singură sală. De astăzi, copiii au o grădiniță nouă, modernă, care dispune de patru săli de clasă. Condițiile din acestea sunt chiar mai bune decât în multe grădinițe de la oraș. Au încălzire în pardoseală și toalete pentru fiecare sală de clasă. Noua grădiniță este prevăzută cu două intrări – una pentru mașini și una pentru pietoni.

grădiniță nouă la turnu roșu - condiții mai bune ca la oraș grădiniță nouă la turnu roșu - condiții mai bune ca la oraș grădiniță nouă la turnu roșu - condiții mai bune ca la oraș grădiniță nouă la turnu roșu - condiții mai bune ca la oraș

La inaugurare au participat duminică inspectorul școlar general, Alexandru Dumbravă, inspectorul școlar general adjunct, Gheorghe Bîrză, cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale “Matei Basarab” dar și mulți copii și părinți.

„A fost o zi de bun augur și nu ne rămâne acum decât să dăm viață grădiniței. Astăzi mi-am văzut un vis împlinit! O grădiniță nouă, finalizată”, a spus astăzi după inaugurarea grădiniței, directoarea Școlii Gimnaziale “Matei Basarab” , Mihaela Floare.

Noua grădiniță a fost finanțată prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și din bugetul local.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu