se lucrează la actualizarea studiului de fezabilitate - când vom avea spital nou la sibiu

La Consiliul Județean a avut loc vineri o întâlnire de lucru, în care au fost analizate materialele care stau la baza actualizării Studiului de Fezabilitate pentru construirea noului spital. Nimeni nu știe deocamdată când va fi construit noul spital, atât de așteptat de sibieni.

La întâlnirea de lucru au participat o echipă tehnică de la CJ, reprezentanții celor două spitale din Sibiu, Spitalul Clinic Județean Sibiu și Spitalul Clinic de Pediatrie, membri ai Direcției de Sănătate Publică și reprezentanți ai Primăriei Sibiu. Echipa tehnică de proiect a fost reprezentată la întâlnire de Asocierea: POPESCU&CO SRL, STUDIOSQM SRL și APIARHITEKTIDOO.

„Așa cum am promis, vă voi ține la curent cu toți pașii care ne aduc mai aproape de construirea Noului Spital Județean. Ieri, a avut loc o intâlnire de lucru, în care au fost analizate toate materialele care stau la baza actualizării Studiului de Fezabilitate. Revenim curând cu noi detalii”, a scris pe pagina sa de Facebook, Daniela Câmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Deocamdată, nicio autoritate locală sau naţională nu poate spune în cât timp vor avea sibienii un nou spital.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Alti bani, alta distractie”. Vad ca sintem „campioni la tot felul de studii si alte proiecte, dar nu sintem in stare sa construim nimica. Bani cheltuiti degeaba. Zona propusa este excentrica fata de Sibiu. Nu se spune ce se intimpla cu vechile spitale. Avem un amplasament bun pe locul vechiului Arsenal, aproape de toate cartierele, are zona verde si spitalul militar in apropiere, etc. Oare se doreste construirea acestui spital sau doar „mimarea” si cheltuirea unor bani pe totfelul de studii