cupa de ski a consulatului austriei la sibiu - 130 de skiori s-au întrecut la arena platoș

Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu 2020 a aliniat la start, sâmbătă, 8 februarie, 130 de concurenți cu vârste între 4 și 66 de ani. A noua ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU – LIQUI MOLY”, sub patronajul Ambasadei Austriei la București, Primăriei Municipiului Sibiu și a Consiliului Județean Sibiu, a avut loc pe Pârtia B a domeniului Arena Platos din Păltiniș. Evenimentul a fost destinat tuturor celor ce iubesc acest sport de iarnă, fiind prezenți concurenți din județele aflate în circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna, precum și din alte județe ale țării.

cupa de ski a consulatului austriei la sibiu - 130 de skiori s-au întrecut la arena platoș
In fotografie, de la stanga la dreapta: Dl. Miroslav Iabloncsik- Consul General Onorific al Slovaciei la Salonta, Dl. Christian Macedonski Consilier local în cadrul Consiliului Local Brașov din partea Forumului Democrat al Germanilor din România Brașov, E.S. Dl. Karol Mistrik –Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovacia la Bucuresti , Dl. Andreas Huber Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu si Andreas Huber jr. – Junior Partner Limorom SRL.

La startul competiției, printre cei 130 de concurenti, cu vârstele cuprinse între 4 ani și 66 ani, prezenți în concurs, s-au aliniat și E.S. Dl Karol Mistrik –Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovacia la Bucuresti, Dl. Miroslav Iabloncsik –Consul Onorific General al Slovaciei la Salonta, Dl. Christian Macedonski– Consilier în cadrul Consiliului Local Brașov din partea Forumului Democrat al Germanilor din România Brașov și Dl. Andreas Huber- Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu.

Concurenții au reușit să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș, desfășurate pe trasee diferite, ajutați fiind de condițiile meteorologice prielnice. Premiile pentru clasamentul general au fost înmânate câștigătorilor de către E.S. Dl Karol Mistrik –Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovacia la București.cupa de ski a consulatului austriei la sibiu - 130 de skiori s-au întrecut la arena platoș cupa de ski a consulatului austriei la sibiu - 130 de skiori s-au întrecut la arena platoș

Astfel, în clasamentul general s-au poziționat: la grupa fete, pe prima treaptă a podiumului a urcat GUSTOI ANAMARIA IOANA– Locul I (46.46), urmată de CRÎJMAR EMMA-ANA- Locul II (46.94) și NICOARĂ MARA – Locul III (48.06), iar la grupa băieți, podiumul a fost ocupat de ZERESZTES ZSOLT– Locul I ( 44.84), POPA ALEXANDRU-MIHAI- Locul II ( 45.42) și BARBU ALEXANDRU- Locul III ( 45.62).

Premiile pentru locurile I, II si III, atât pentru câștigătorii din clasamentul general, cât și la căștigătorii de la toate categoriile de vârstă, au fost oferite de către Liqui Moly prin Limorom, de Suzuki prin Autohaus Huber și de magazinul de articole sportive – Hervis Sports & Fashion si Kaercher Romania.

Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro. Pozele de la eveniment vor fi postate atât pe site cât și pe Facebook.

 

Ultima oră

Comentariul meu