Control la Promenada Mall - ISU i-a amendat pentru o defecțiune la sistemul de alarmă

După ce la Promenada Mall s-a dat din nou alarma sâmbătă, ISU Sibiu s-a autosesizat și a făcut verificări la centrul comercial.

Sute de oameni care se aflau în Mall la cumpărături au fost evacuați.

„La fața locului, urmare a verificărilor efectuate de către echipajul ISU Sibiu, nu s-a confirmat existența vreunei substanțe care să pună în pericol sănătatea cetățenilor sau a unei surse de incendiu. La fața locului a fost mobilizată o echipă de control din cadrul ISU Sibiu, pe linie de prevenire a situațiilor de urgență , mai exact privind cerința esențială de securitate la incendiu. „, a transmis ISU Sibiu.

Echipa de control a ISU Sibiu a constatat defecțiunea sistemului de alarmare și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei cadrului tehnic responsabil cu prevenirea incendiilor.

Mall-ul Promenada a fost evacuat de urgență după ce câțiva clienți ar fi simțit un miros ciudat în apropierea restaurantelor și cafenelelor de la etajul a doilea.

Control la Promenada Mall - ISU i-a amendat pentru o defecțiune la sistemul de alarmăControl la Promenada Mall - ISU i-a amendat pentru o defecțiune la sistemul de alarmă

Dat fiind faptul că este weekend, sute de oameni se aflau la cumpărături în momentul în care s-a făcut evacuarea de urgență.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Era prea mult fum de la fumurile celor prezenti…si mai mirosea a prostie si indolenta, de aceea s-a declansat alarma 🙂