promenada sibiu premiază iubirea de valentine's day - oferte de neratat la mall

Cu exact o săptămână înainte de Valentine’s Day, Cupidon și săgețile lui fermecate aduc magia cadourilor pentru toți îndrăgostiții la Promenada Sibiu. Fie că vor să-și declare pentru prima dată iubirea sau să-și surprindă partenerii cu o surpriză de 14 Februarie, vizitatorii celui mai nou centru comercial din regiune pot fi răsplătiți cu o mulțime de premii.

Filmele se văd altfel de pe LoveSofa
Începând de sâmbătă, 8 februarie și până de Ziua Îndrăgostiților, toate cumpărăturile de minimum 100 de lei făcute în magazinele din Promenada Sibiu înseamnă o șansă în plus la unul dintre cele 28 de bilete VIP la CineGOLD. Cuplurile câștigătoare se vor bucura nu doar de cea mai avansată experiență cinematografică, dar și de celebrele Love Seats sau Sofa, care le vor oferi cea mai romantică seară la cinema. Nu trebuie decât să meargă la Info Point, în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile, cu cel mult 2 bonuri care să cumuleze 100 de lei și să se înscrie în tragerea la sorți.

Iar lista surprizelor nu se termină aici. Promenada Sibiu, împreună cu Nomasvello, le oferă tuturor ocazia de a-și confirma rezoluțiile pentru 2020 cu una dintre cele 5 ședințe de self care. Concursul, ce are loc pe pagina de Instagram a centrului comercial și se încheie pe 20 februarie, include 3 ședințe de epilare a axilelor, o ședință de curățare în profunzime Proskin + un tratament de rejuvenare (antirid, antipete, anti urme lăsate de acnee) și un tratament de rejuvenare.

Oferte numai bune să te îndrăgostești de shopping
Februarie este Luna Îndrăgostiților, astfel că ce ocazie mai bună pentru bijuterii ce simbolizează cele mai puternice sentimente? La Roza Oro, inelul iubirii din colecția Diamond Effekt are o reducere de 25%, în timp ce la Pandora achiziționarea a două produse îl aduce pe al treilea complet gratuit.

Orsay propune ținute speciale pentru o zi pe măsură, cu o promoție la colecția „Be my Valentine”, dar și pentru linia LP Denim. Outfitul de Valentine’s nu înseamnă, însă, doar articole vestimentare, tocmai de aceea Cupio oferă o reducere de 60% la produsele de make-up și kiturile cadou de Ziua Îndrăgostiților, iar Douglas taie 20% din prețuri la achiziția de produse de machiaj pentru buze cu Douglas Beauty Card. Iar pentru arome de iubire, MyGeisha îi așteaptă pe vizitatori cu parfumuri personalizate la doar 360 de lei, dar și cu gravarea gratuită a sticluțelor reîncărcabile.

Mai multe detalii, precum și lista completă a ofertelor de Valentine’s Day sunt disponibile AICI.

Ultima oră

Comentariul meu