video inedit - bugetari sibieni, cei mai prost plătiţi din regiunea centru, care nu cer mărire de salariu

Angajaţii Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu sunt cei mai prost plătiţi din consiliile judeţene din Regiunea Centru. Şi cu toate acestea, preşedintele CJ Sibiu, spune despre ei, nu doar că sunt profesionişti, muncesc mult, atrag bani pentru investiţiile din judeţ, dar culmea… nu cer mărire de salarii.

Bugetari la CJ Sibiu care pleacă acasă şi cu 2.500 de lei în mână. Şi par mulţumiţi

Preşedintele CJ SIbiu, Daniela Cîmpean, a făcut joi, lumină în chestiunea salariilor angajaţilor. Nimeni nu ia sporuri. Nu au cerut mărire de salariu. Li s-a majorat leafa, doar conform legii. Şi la CJ Sibiu se câştigă cel mai slab din toate consiliile judeţene din împrejurimi, din Regiunea Centru. Cu toate acestea, lumea preferă să meargă al serviciu aici şi mai mult, când e un post liber, e bătaie mare pe el. “Ce vreau să fie foarte clar înţeles, angajaţii Consiliului Judeţean nu primesc sporuri. (…) Am făcut o analiză pe Regiunea Centru, am vrut să vă arătăm într-un mod cu totul şi cu totul special, că ne interesează dezvoltarea, nu ne interesează doar să plătim salarii şi atât. Din analiza pe care am făcut-o, vreau să vă spun că pe Regiunea Centru, au fost modeşti când au zis că suntem sub media salariilor din consiliile judeţene din Regiunea Centru. Vreau să vă spun că suntem cu salariile cele mai mici din Regiunea Centru şi avem organigrama cea mai suplă dintre toate consiliile judeţene din Regiunea Centru, cei mai puţini angajaţi din Regiunea Centru”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Daniela Cîmpean. Întrebată dacă cei de la CJ SIbiu nu au cerut anul acesta salarii mai mari, aceasta a zis că nu. Au primit o mărire, potrivit legii, ca toţi bugetarii.

Sibienii la stat, care nu cer salarii ca în alte judeţe, spre binele cetăţenilor

“Nu sunt prost plătiţi. La Consiliul Judeţean Sibiu din fericire am constatat că există un colectiv foarte responsabil care îşi cunoaşte foarte bine rolul şi menirea pe care o are ca şi funcţionar public şi care înţeleg că nu trebuie să cheltuim toţi banii pe care îi avem pe salarii, că rolul nostru este să dezvoltăm judeţul”, a mai spus preşedintele CJ SIbiu.

Câţi sibieni lucrează la Consiliul Judeţean Sibiu?

“În Consiliul Judeţean Sibiu avem 137 de angajaţi la posturi, la Braşov sunt 230, la Harghita, 242, la Alba, 184 şi la Mureş, 189, până şi la Hunedoara, 182”, a spus Daniela Cîmpean.

CJ Sibiu – loc de muncă atrăgător

“Scoatem la concurs posturi şi întotdeauna este foarte mare concurenţă pe posturile pe care le scoatem la concurs”, a mai precizat Daniela Cîmpean.

Şi totuşi cam cât ia în medie, un angajat la CJ SIbiu? 5.800 de lei brut

În CJ SIbiu există oameni care pleacă acasă şi cu 2.500 de lei. Şefii iau cam 5.000 de lei în mână.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu