magistrații de la judecătoria sibiu renunță la protestele pentru pensiile speciale
FOTO: arhivă

Magistrații Judecătoriei Sibiu renunță, deocamdată, la protestele pentru pensiile de serviciu și indemnizațiile pentru limită de vârstă. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Judecătoria Sibiu, adunarea generală a judecătorilor a decis suspendarea acestor proteste până când Curtea Constituțională va soluționa sesizările formulate.

„Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sibiu a hotărât suspendarea, începând cu data de 10.02.2020, a formelor de protest adoptate la data de 22.01.2020, până la data la care Curtea Constituțională a României va soluționa sesizările formulate  în vederea realizării controlului de constituționalitate, înainte de promulgare, a Legii privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu și indemnizațiile pentru limită de vârstă, precum și pentru reglementarea unor măsuri în domeniul pensiilor ocazionale, adoptată prin vot final în ședința Camerei Deputaților din data de 28.01.2020”, se arată într-un comunicat de presă al Judecătoriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este nesimtire din partea lor sa protesteze si sa pretinda a continua o hotie,au salarii masurabile im mc,pot sa-s iasigure o batranete lipsita de griji,de vor sa mai fure re la cei ce au muncit o viata intreaga creind bunuri si asigurand venituri pentru salarile lor,acestia dupa ce au avut salari de mizerie trebuie sa fie condamnati sa traiasca cu pensi simboloce? iar ei sa aiva averi si pensi fara limita? sa se duca spre alte profesi,sunt liberi sa o faca,nu ia obligat nimeni sa faca aceasta profesie,sa mearga in sectorul privat cu 10% din salarul si privilegiile din justitie,se cred DUMNEZEI PAMANTENI?