ce se întâmplă cu sibianul care a condus beat și fără permis o mașină cu numere false
FOTO: arhivă

Sibianul din Slimnic care s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără să aibă permis de conducere, a ajuns în fața magistrațior.

„Relatam ieri despre faptul că polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au dispus măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 38 ani din loc Slimnic cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 alin. (1) și (2) din Codul Penal), conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin (1) din Codul Penal) și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului (art. 336 alin. (1) din Codul Penal)”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data de 4 februarie acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile începând cu data de 04.02.2020. Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Comentariul meu