serile de mega distracție se întorc la hello coffee lounge. vineri va fi show karaoke

Parcă ceva a lipsit în ultimul timp din peisajul monden al Sibiului. Nu știți ce? Vă spunem noi: serile de karaoke de la Hello Coffee Lounge. Au luat o pauză, dar acum e timpul să revină. Cât să mai aștepte și sibienii petrecăreți o seară de distracție adevărată? Așa că vineri, 7 februarie, ”karaoke” se strigă din localul de pe Calea Dumbrăvii numărul 17.

Rețeta deja încercată
Pentru că anul trecut ”rețeta” de la Hello Coffee Lounge a dat cele mai bune rezultate între-ale voioșiei, în noul an de distracție totul va rămâne la fel. Adică la singurul vape bar din Sibiu se vor aduna câțiva zeci de sibieni cu chef de distracție. Vor asculta muzică din cea mai bună, iar când atmosfera e la cote înalte, va începe karaoke-le mult așteptat.

Nici aici nu se va face rabat de la melodiile în vogă, fie că sunt din anii 80, fie de acum un an. Tot ce e bun, la Hello Coffee Lounge se ascultă și se cântă.

V-am convins că vineri va fi o super seară, nu? Treceți-o în calendar, iar în 7 februarie la ora 22 să fiți acolo. Dar nu înainte de a rezerva un loc la 0730670221. Detalii si pe Facebook!

Ultima oră

Comentariul meu