mesaj disperat al părinților copilei de 13 ani disparută duminică: "alesia, unde ești?"

FOTO Părinții Alesiei Cernat spun că fata a fost văzută luni în centrul Sibiului. Era singură și i-ar fi spus unei colege că se teme să meargă acasă.

„Alesia, unde ești? Vino acasă! Nu-ți facem nimic. De două nopți nu am putut închide un ochi”, îi transmite Doina Cernat, mama Alesiei, prin intermediul Ora de Sibiu.

Copila de 13 ani a dispărut de acasă duminică. A fost vizitată de o colegă de clasă și când aceasta a vrut să plece, Alesia s-a oferit să o conducă până la poartă. A plecat și nu s-a mai întors. Părinții au căutat-o pe la rude și prieteni dar nu au reușit să-i dea de urmă. Niște prieteni de-ai fetei i-au spus că au văzut-o când se urca într-o mașină cu trei bărbați și cu încă o colegă.

 

Nu este prima dată când copila fuge de acasă. Ultima dată a fugit anul trecut înainte de Craciun, după o ceartă cu bunica.

Alesia are 1,55 m, 52 de kg, are ochi căprui și păr șaten. Când a dispărut, fata era îmbrăcată cu o geaca albastră, cu steluțe, avea o cămașă în carouri, cu negru, colanți negri și adidași albi.

Oricine poate oferi detalii despre ea, ne poate contacta sau poate suna la Poliție sau la numărul de urgență 112.

 

Ultima oră

Comentariul meu