video - remiză norocoasă pentru fc hermannstadt. sibiul a făcut 2-2 cu sepsi

FC Hermannstadt și Sepsi Sf. Gheorghe, au remizat sâmbătă după amiază, scor 2-2, în etapa 23 din Liga 1. Oaspeții au dominat jocul, dar Sibiul a trecut pe lângă victorie în prelungiri.

Sepsi Sf. Gheorghe a deschis scorul, în minutul 13, prin golul lui Safranko. Acesta a trimis cu capul din centrarea lui Gal-Andrezly. În minutul 67, FC Hermannstadt a egalat scorul, prin Debeljuh, care a reluat cu capul din centrarea trimisă de Busu. Un minut mai târziu, Sepsi a trecut din nou în avantaj, după ce Safranko a marcat din fața porții profitând de pasa lui Dimitrov.

YouTube video

Debeljuh a marcat al doilea gol pentru Hermannstadt, în minutul 84, după ce a rămas singur cu portarul Niczuly. Echipa sibiană a avut și o bară în prelungirile meciului, dar până la urmă s-a terminat 2-2.

YouTube video

FC Hermannstadt:
Cristiano – Viera, Luchin, Stoica (Dumitriu 27) – Almeida, Petrescu, Romario, Offenbacher (Debeljuh 61), Opruț – Vodă (Busu 21), Yazalde

Sepsi Sf. Gheorghe:
Niczuly – Csiszer, Tincu, Celea, Dimitrov – Vasvari, Deaconu (Achahbar 46), Velev – Ștefănescu (Karanovic 72), Safranko, Gal-Andrezly (Călin 54)

În clasamentul Ligii 1, FC Hermannstadt se poziționează pe locul 10, cu 24 de puncte, iar Sepsi Sf. Gheorghe se află pe poziția a opta, cu 29 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu