film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend

Distracție pe cinste în primul weekend din luna februarie la Sibiu. Cei mici sunt așteptați la teatru, iar cei mari la film în noul mall și la petreceri. 

Weekend-ul acesta sibienii se pot relaxa vizionând un film la CineGold, în incinta mall-ului Promenada Sibiu, pot merge cu cei mici la Teatrul Gong, unde au loc diferite ateliere, iar noaptea o pot petrece în Cotton Pub, acolo unde are loc și un concert.

Vineri
Începem weekend-ul cu muzică bună și un vibe pe măsură. Vineri seară mergem în Cotton Pub, unde vom dansa până dimineața pe cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor. RETRO Night te va întoarce în timp și-ți va aminti de cele mai tari hit-uri care au făcut senzație în acea perioadă: hit-uri care au fost nelipsite de la orice petrecere și cu care ai copilărit și pe care în mod sigur le știi! Petrecerea începe la ora 22.00, iar atmosfera va fi întreținută de MC Dylma și DJ Blackie. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend

Tot vineri are loc, la Teatrul „Gong”, în Sala Studio, un atelier pentru copii. Acest atelier este o incursiune în lumea magică a păpușilor și a teatrului de păpuși. Copiii vor fi inițiați în arta mânuirii păpușilor, vor ajunge să se transforme chiar ei în mici păpușari și să cunoască munca din spatele scenei. Păpușile cu care copiii vor exersa sunt de mai multe tipuri, precum: marionete, păpuși wayang, bibabo sau chiar muppets, păpuși care au fost folosite de-a lungul timpului în cadrul spectacolelor organizate de Teatrul Gong. Atelierul de desfășoara o dată pe săptămână, timp de patru săptămâni, la final urmând să aibă loc un spectacol. În decursul celor 4 săptămâni de desfășurare a atelierului, pe lângă mânuirea păpușilor, copiii vor mai lucra la numere de animație dansante și povești, urmând să prezinte un mic spectacol în cea de-a V-a săptămână. Prin joacă, copiilor li se dezvoltă percepția, inteligența și tendința de a-și exprima instinctele. Copiii devin actori imitând realitatea, devin regizori urmărind acțiunile celorlalți. Toate acestea contribuie la stimularea fanteziei copiilor, care, alături de cunoștințele dobândite, îi va ajuta ca adulți, să-și împlinească visele, idealurile și proiectele, indiferent de domeniul de activitate. film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend

Sâmbătă
Sâmbătă dimineață, copiii sunt invitați din nou la Teatrul „Gong”, unde are loc un atelier, dar și un spectacol. Astfel, Atelierul de… Meșterilit începe la ora 10:00, pentru categoria de vârstă: 4-6 ani și de la ora 12:00, categorie de vârstă: 7-10 ani. Prețul unui bilet este 14 lei.

film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend
FOTO: Cătălina Drăghici

De la ora 11.00, tot la Teatrul Gong, are loc spectacolul „Greierele aproape faimos”, în regia Mihaelei Grigoraș. Cei care nu pot ajunge, trebuie să știe că spectacolul se repetă la ora 18.00, dar și duminică la ora 11.00.

film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend
FOTO: Cătălina Drăghici

Roxen, artistă Global Records, a reușit în numai câteva luni de la lansare să fie în topurile muzicale atât din țară, cât și din străinătate. De curând, Roxen a lansat clipul piesei „Ce-ți cântă dragostea”, o piesă care vorbește despre dependența dată de iubirea care apare neașteptat în viață și care este asemenea melodiilor ascultate „pe repeat”. Artista va concerta sâmbătă, începând cu ora 22.00, în Cotton Pub Sibiu. Detalii despre eveniment pe Facebook. film, teatru și petreceri la sibiu - ce distracții ne așteaptă în weekend

Duminică
Duminică este zi de relaxare. Fiindcă vremea se anunță frumoasă la Sibiu, cei mai mulți dintre sibieni vor alege să facă plimbări prin parc ori în centrul orașului. Odată ce soarele nu va mai fi pe cer, aceștia sunt așteptați să vizioneze un film la CineGold în mall-ul Promenada Sibiu. „Gangsteri cu stil” și „Patrula cățelușilor” sunt filmele care se văd în premieră în acest weekend la Sibiu. Pe lângă acestea, sibienii pot viziona: Băieți răi pe viață, Dollitle, Like a boss, Bombshell. Duminică are loc, de asemenea, avanpremiera filmului „Fiicele doctorului March”. Mai multe detalii găsiți pe site-ul CineGold.

Ultima oră

Comentariul meu