un tir încărcat cu opt mașini a căzut în olt - două mașini înghițite de ape
Foto: IPJ Vâlcea

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în apropiere de Brezoi. Opt mașini care erau transportate pe o platformă au ajuns în apele Oltului. Au fost recuperate doar șase autoturisme, două dispărând în apele râului.

Accidentul s-a petrecut puțin după miezul nopții, pe raza localității Brezoi.

„În timp ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea, pe fondul oboselii, șoferul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare”, transmit polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Vâlcea.

Conducătorul autoutilitarei dar și pasagerul din dreapta, au fost transportați de urgență la spital. Opt dintre autoturismele transportate pe platformă au fost scoase din apele Oltului, însă două au fost inghițite de apele râului.

”De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă, autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt. La fața locului militarii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare”, mai anunță reprezentanții IPJ Vâlcea.

Traficul se desfășoară în condiții normale.

 

Ultima oră

Comentariul meu