video - drifturi cu bmw-ul în parcare la kaufland șelimbăr în timpul programului
Captură YouTube

Un șofer teribilist s-a dat în spectacol, luni seara, în parcarea hypermarketului Kaufland din Șelimbăr. Nu i-a păsat că zona era plină de oameni veniți la cumpărături și a început să facă „drifturi” printre ei.

Un cititor a trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu o filmare în care un șofer face „drifturi” în parcare la Kaufland. Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 20.00. În acel moment, mulți sibieni se aflau la cumpărături, deci zona era destul de aglomerată.

Sibianul nu a apucat să filmeze întregul „spectacol” al șoferului teribilist, însă, în imaginile transmise, se vede cum acesta conduce extrem de agresiv în parcare.

YouTube video

„Am ajuns ca în parcările marilor magazine (de data asta Kaufland Șelimbăr), la ore aglomerate (ora 20:00), intergitatea corporală a celor din parcarea magazinului să fie pusă în mare pericol. Priviți specimenul cu BMW roșu, numere roșii și probabil și carnet roșu. (…) Eu doar atât am apucat să filmez. Priviți clientul din imagine cu cărucior și traiectoria spatelui mașinii la secunda 2”, scrie Mareș Alex.

Sibianul a făcut o sesizare la Poliție, printr-un apel la 112. În momentul în care cel mai apropiat echipaj a ajuns la fața locului, teribilistul dispăruse. Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, spune că apelul la 112 se confirmă, însă șoferul nu poate fi sancționat, dat fiind faptul că Poliția nu a constatat fapta.

Tânărul care ne-a furnizat imaginile video spune că ar trebui „să luăm atitudine cu toții dacă nu vrem să fim omorâți în parcare la cumpărături”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si-a cumparat si cocalarul ala o caruta ieftina, „cu putini km, pastrata de un pensionar in garaj” si e mare smecher cu petarda aia