foto - csu debut cu dreptul în top șase. moment emoționant la sibiu în memoria lui kobe bryant
Sursă foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Sibiul pregătit de Dan Fleșeriu s-a impus în prima partidă din top șase la o diferență de 20 puncte, în fața celor de la CSA Steaua București, scor 95-75.

Moment emoționat la începutul partidei dintre CSU Sibiu și CSA Steaua. Înainte cu 24 de minute de fluierul de strat, în Sala Transilvania a fost prezentat documentarul ”Dear Basketball”.

Sibienii au început partida cu un run de 10 – 0 , iar pe parcursul primului sfert, oaspeții au reușit să se apropie. CSU Sibiu și-a arătat adevărata valoare, iar la un moment dat scorul indicat de tabelă a fost 22-9. După pauza mare, jocului a fost unul mai liniștit, insă victoria baschetbaliștilor lui Dan Fleșeriu este una clară.

Philmore a fost cel mai bun marcator de la CSU Sibiu cu 18 puncte, urmat de Stewart cu 17 puncte. Chatman s-a evidențiat și el cu 15 puncte marcate. În replică, Jovanovic a înscris 20 de puncte pentru Steaua, iar Vîrnă și Vragovic au avut ambii câte 12 puncte, scrie baschet.ro

De asemenea, un alt moment cu un simbolism aparte a fost ultimul coș înscris de Aurelian Gavriloaia, jucător care purta numărul 8 și care a avut grijă să arate acest lucru pe tricoul său după reușita de 3 puncte care a stabilit scorul final la 95-75.

Ultima oră

Comentariul meu