arena platoș lansează o provocare școlilor din sibiu - lăsați elevii să vină o zi la schi
FOTO: Facebook / Arena Platos Paltinis

Arena Platoș Păltiniș lansează o provocare tuturor școlilor din județul Sibiu. Elevii să vină la munte, la schi, pentru o zi, în timpul orelor de curs.

Colegiul Național „Brukenthal” este prima școală din Sibiu care a dat curs acestei provocări. Peste 200 de elevi au „chiulit” joi, 23 ianuarie, de la ore și au mers la munte, unde au avut parte de o experiență minunată alături de colegi. Statul în bancă și exercițiile la tablă au fost înlocuite de un timp excelent la schi și destinderea specifică acestui sport. Inițiativa a avut succes, elevii fiind foarte fericiți și spunând că mai vor o astfel de zi.

„Cum ar fi ca o dată pe an elevii să aibă o zi de ski, în loc sa meargă la școală? Lansăm această provocare și celorlalte școli / licee din Sibiu și împrejurimi, întrucât este o inițiativă care apropie tinerii de ceea ce le oferă natura din jurul lor – la 26 de km de Sibiu: munte, pârtii, zăpada, ski, mișcare și aer curat. Cum ar fi ca școlile care au în jurul lor munți să aibă astfel de initiațive?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Arena Platos Paltinis.

Așadar, cu ocazia acestei provocări, elevii școlilor din Sibiu sunt așteptați pe pârtie, la Arena Platoș Păltiniș.

 

Ultima oră

Comentariul meu