video foto - accident pe șoseaua alba iulia între două mașini - un pieton lovit

Un accidentu rutier a avut loc, luni, pe Șoseaua Alba Iulia, în dreptul străzii Grâului. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit din cauza unei șoferițe neatente. În urma impactului, mașina a ajuns pe trotuar unde a lovit un pieton.

„O conducătoare auto de 39 de ani, din Sibiu, care se deplasa pe direcția centru – Aeroport s-a angajat într-un viraj la stânga spre strada Grâului fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Bacău. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, precizează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

În urma accidentului, autoturismul a pătruns pe trotuar unde a accidentat o femeie, pieton în acel moment. De asemenea, un copil aflat în mașina condusă de șoferița vinovată a fost rănit. video foto - accident pe șoseaua alba iulia între două mașini - un pieton lovit

La fața locului au ajuns și două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. „S-au acordat îngrijiri medicale pentru femeia de aproximativ 78 de ani (pieton) care a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism membru inferior drept.
De asemenea, un minor de aproximativ 10 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Luther cu traumatism cranio-cerebral”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu