foto: șofer brăilean prins cu 170 km/h la ieșire din șelimbăr

Polițiștii sibieni au depistat, într-o singură oră, 12 șoferi care au depășit limita de viteză, pe DN1, în afara locaqlității Șelimbăr. Unul dintre ei conducea cu 170 km/h.

„Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat ieri, 26.01.2020, o acțiune punctuală în intervalul orar 16.00 – 17.00, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a cinci permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză.

Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

Ultima oră

Comentariul meu