alertă la sibiu - un bărbat a murit în spitalul judetean din cauza gripei
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Poplaca a murit, duminică, în Spitalul Județean Sibiu, în urma unui stop cardio respirator neresuscitabil. Acesta a fost internat în data de 12 ianuarie, fiind diagnosticat cu gripă.

„Pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezența virusului gripal și care a fost internat în carul Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urma unui stop cardio respirator neresuscitabil”, transmite Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Vă reamintim că pacientul a fost internat în data de 12 ianuarie fiind diagnosticat cu gripă. Evoluția sa a fost una defavorabilă, pacientul fiind ventilat mecanic. Starea sa s-a agravat, prezentând insuficiență multiplă de organe și sisteme care au cauzat stopul cardio-respirator. Acesta nu era vaccinat antigripal. Detalii AICI.

În perioada 24.01 – 26.01 inclusiv, în cadrul Secției Clinice Boli infecțioase au fost consemnate zece cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, dintre care patru persoane au fost internate. De asemenea, au mai fost internate alte zece persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienții sunt stabili și sub tratament, internați în cadrul secției Boli Infecțioase.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Pandemie” in toata regula, frate!
    Sariti, oameni buni (de plata), si luati cu asalt farmaciile si goliti-le stocurile de Tamiflu, ca altfel expira si ies in pierdere farmaceuticele!
    Bagati Tamiflu in copii si tineri!!!
    E PANDEMIE… din nou!!!
    E APOCALIPSA… din nou!!!
    E SOC SI GROAZA!!!

    Nu lasa febra sa vindece gripa! Ia Tamiflu, sau interneaza-te, si ai bonus:
    – efecte adverse printre care: tendinta de suicid si distrugerea ficatului
    – pachet de boli intra-spitalicesti, streptococi si bacterii rezistente la tratamente.

    Sanatatea ta si a COPILULUI tau sunt in PERICOL! Vaccineaza-te!